SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

Schweisse & Schneiden 2023

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

Messe Essen

🙌 Äntligen är det dags!

Den världsledande internationella mässan för svetsning och skärning SCHWEISSEN & SCHNEIDEN är tillbaka!
Mässan hålls vid Messe Essen den 11-15 September, 2023.

Vi på Axson är stolta över att vara en del av detta spektakulära evenemang i samarbete med Fronius. Kom och besök oss i hall 3, monter 3B55, där vårt team av svetsexperter tillsammans med Fronius kommer att presentera flera avancerade svetsmetoder som optimerar energi, material och tid på enastående sätt. Vi är redo att besvara alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen, oavsett om det handlar om svetsmetoder eller Fronius Perfect Welding-produkter.

🤝 SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

SCHWEISSEN & SCHNEIDEN är platsen där innovation och framsteg inom svetsning och skärning tar form. Utforska de senaste trenderna och teknologierna inom branschen och få förstklassiga insikter direkt från experterna. Ta del av inspirerande presentationer och seminarier som kommer att ge dig en djupare förståelse för den framtid som väntar inom svetsning och skärning.

📢 Håll dig uppdaterad

Uppdaterad SCHWEISSEN & SCHNEIDEN-information direkt till dig! Missa inte en enda detalj om den mest framstående mässan för svetsning och skärning. Dessutom kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få informationen direkt i mailen.

🎫 Biljetter

Biljetterna till SCHWEISSEN & SCHNEIDEN kostar endast 250 kr. Med din biljett får du tillgång till en omfattande utställning där du kan utforska de senaste produkterna och tjänsterna från ledande tillverkare och leverantörer. Allt du behöver är att fylla i formuläret nedan för att beställa dina biljetter.
OBS! Biljetterna gäller endast för en dag på mässan. För att kunna delta under hela mässan behöver du köpa en biljett för varje dag.

Säkra din plats och se fram emot en oförglömlig mässupplevelse tillsammans med oss. Vi ses på mässan!